Zhbogar: Komisioni është i gatshëm të përgatit një rekomandim për fillimin e negociatave

Zhbogar: Komisioni është i gatshëm të përgatit një rekomandim për fillimin e negociatave

Ambasadori i BE-së në Shkup ku u prezantua strategjia e KE-së për Ballkanin Perëndimor tha se vendi ka bërë një progres të dukshëm në reformat muajt e kaluar dhe kjo është inkurajuese.

“Komisioni është i gatshëm të përgatit një rekomandim për fillimin e negociatave. E rëndësishme është të ekzistojë konsensus nacional për aderim në BE dhe të bëhen reformat e duhura. Gjashtë muajt e ardhshëm janë të rëndësishëm për vendin”, ka thënë Zhbogar duke u përgjigjur në pyetjet e gazetarëve në selinë e BE-së në Shkup.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 6, 2018 15:46

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA