ZJARRET | Deri më 15 gusht ndalohet lëvizja në pyje

ZJARRET | Deri më 15 gusht ndalohet lëvizja në pyje

Për shkak të temperaturave të larta dhe rrezikut nga paraqitja e zjarreve pyjore që pasnesër deri në datën 15 të muajit të ardhshëm vendoset ndalesa për lëvizje në pyje me dedikim afarist, njoftoi ministria e Bujqësisë Pyjeve dhe Menaxhimit me Ujërat.

Vendimi i Ministrisë dikasteriale nuk vlen për të punësuarit në NP “Pyjet e Maqedonisë” dhe subjektet që menaxhojnë me rajonet e mbrojtura, siç janë parqet kombëtare, park pyjet, pyjet me dedikim specal si pasuri natyrore dhe të ngjashme.

Vendimi, gjithashtu, nuk vlen edhe për grupet e organizuara të turistëve për vizita turistike të pyjeve me dedikim afarist dhe parqet kombëtare dhe park pyjet. Turat turisitike, theksohet, do të bëhen në shoqërim të një përfaqësuesi nga NP “Pyjet e Maqedonisë”, parqeve kombëtare dhe park pyjeve.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 15, 2017 12:07

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
17°
21°
Wed
22°
Thu
22°
Fri
12°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE