Zjarri në Ministrinë e Drejtësisë, ende nuk dihen shkaqet!

Zjarri në Ministrinë e Drejtësisë, ende nuk dihen shkaqet!

Policia do të hetojë nëse zjarri në Ministrinë e Drejtësisë ishte i qëllimshëm apo aksident. Nga Ministria e Brendshme thonë se janë duke përgatitur një kërkesë për në Prokurori, për të lejuar ekspertizë të sendeve të mbledhura në vendin e zjarrit.

Ministria e Punëve të Brendshme:

MPB ka përgatitur njoftimin që do t’i dërgohet Prokurorisë për të marrë një urdhër për ekspertizë. Pa urdhër nga Prokuroria Themelore Publike nuk mund të merren prova për ekspertizë, për të përcaktuar shkakun e zjarrit “.

Ende nuk ka detaje, as sa është dëmi nga zjarri. Zjarri që shpërtheu të martën e kaluar, dogji katër zyra, por i gjithë kati i katërt i ministrisë është jofunksional. Edhe Arkivi i sektorit u dogj, por nga ministria thonë se dokumentacioni ishte skanuar më parë dhe ruhet në një server, kështu që të gjitha dokumentet, duke përfshirë edhe ato të ekstradimit, ruhen në mënyrë elektronike.

Ministria e Drejtësisë:

“Edhe nëse janë shkatërruar dokumentet me shkrim në një pjesë të arkivave të Departamentit të Ndihmës Juridike Ndërkombëtare, ato ruhen edhe në mënyrë elektronike në sistemin kompjuterik të ministrisë”.

Punëtorët nga pjesa e djegur sot zhvendosen në katet e tjera të ministrisë.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Prill 16, 2018 18:24
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...