Zoran Jovanovski – Çelik, pasardhës i mundshëm i Llaze Velkovskit

Zoran Jovanovski – Çelik, pasardhës i mundshëm i Llaze Velkovskit

Zoran Jovanovski-Celik është një nga pasardhësit e mundshëm të Llaze Velkovskit, drejtor i Byrosë së Sigurisë Publike (BSP), mëson “Fokus” nga burime të mirë-informuara, përcjell FLAKA.

Ndërsa qeveria është në pritje për të njoftuar kur largohet Velkovski, pas një skandali mbi abuzimin e veturës zyrtare për transportimin e vajzës së tij në Greqi, thashethemet janë të pjekura se gjenerali në pension Jovanovski është në lojë për vendin në BSP.

Nga ajo që arritëm të kuptojmë, Jovanovski e ka kaluar tërë jetën në shërbimet e sigurisë, dhe posti i tij i fundit para se të tërhiqej në vitin 2017 ishte kreu i Njësisë së Raportimit dhe Komandimit (EIC). FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 9, 2018 20:36
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE