Zoran Zaev dhe Muhamed Zekiri bashkë në Ohër | FOTO LAJM

Zoran Zaev dhe Muhamed Zekiri bashkë në Ohër | FOTO LAJM

Deputeti i LSDM-së Muhamed Zekiri në rrejtet sociale ka publikuar një fotografi me kryeministrin Zoran Zaev duke u rekreuar në Liqenin e Ohrit.

Zaev po shfrytëzon ditët e pushimit vjetor në Ohër. Nga pres shërbimi qeveritar kanë njoftuar se pushimet ai i kalon bashkë me familjen.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 5, 2018 16:34
Loading...