10 destinacione turistike që nuk i njihni

10 destinacione turistike që nuk i njihni

Me ndryshimin e orës dhe ngrohjen e kohës shumë prej jush mund të kenë nisur që të mendojnë për pushimet.

Dhe për këdo që këtë vit po planifikon të vizitojë vende të veçanta dhe jo shumë të njohura, britanikja The Independent sjell 10 destinacione turistike, të panjohura për një pjesë të mirë të njerëzve.

10. Chipata, Zambia

9. Hierapolis, Turqi

8. Antelope Canyon, SHBA

7. Mount Srdj, Kroaci

6. Kelowna, Kanada

5. Banff, Kanada

4. Grasse, Francë

3. Skidotn, Norvegji

2. Cannaregio, Itali

1. Mostar, Bosnje

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 27 Mars, 2016 21:03

REKLAMA