15 modifikimet më të këqija të veturave

15 modifikimet më të këqija të veturave

Kur veturat modifikohen shumë keq, ato bëhen argëtuese.

Këto vetura dëshmojnë se shijet e njerëzve janë nga më të ndryshmet dhe shpesh herë ato shkojnë përtej imagjinatës sonë, transmeton Express. Por duhet pranuar se këto lloj modifikimesh i bëjnë këto vetura shumë të veçanta dhe argëtuese për ne që i shohim ato në rrugë.

Abedin Bilalli
nga Abedin Bilalli 2 Gusht, 2017 22:48

REKLAMA