15 vite burg për negotinasin për rrahjen gjakatare të partneres së tij që vdiq më 6 gusht

Redaksia
By Redaksia 23 Nëntor, 2022 21:21

15 vite burg për negotinasin për rrahjen gjakatare të partneres së tij që vdiq më 6 gusht

Pesëmbëdhjetë vjet burg iu dha negociatorit P.N. (51), i cili në gusht të këtij viti ka rrahur brutalisht partneren e tij L.G. (46), e cila ka ndërruar jetë katër ditë më vonë nga lëndimet e rënda trupore, ka njoftuar Gjykata Themelore në Kavadar, përcjell FLAKA.

“Pas seancës kryesore të mbajtur më 22 nëntor, i pandehuri P.N. nga Negotina, pas pranimit të fajësisë, është shpallur fajtor për veprën penale të lëndimit të rëndë nga neni. 131 paragrafi rr. shek. rr shekulli II. 1 c neni 12 para. 2 të KP. Ngjarja ka ndodhur më 02.08.2022 në Negotinë, kur ai ka kryer dhunë në familje në të cilën viktima ka qenë L.G. Ajo ka ndërruar jetë më 06.08.2022 nga lëndimet e rënda trupore, pasi që gjyqtari gjykues e ka dënuar me 15 vjet burgim, i cili do të zbatohet pas plotfuqishmërisë së aktgjykimit”, njoftuan nga Gjykata Themelore në Kavadar.

Më 2 gusht të këtij viti, P.N. ka shkuar në shtëpinë e L.G. dhe pas një debati verbal ka filluar ta godasë me grusht në pjesën e kokës duke e futur në dush. Nga lëndimi i rëndë që ka pësuar edhe pas ndërhyrjes fillestare në Spitalin e Përgjithshëm në Kavadar, ajo ka rënë në gjendje kome, pastaj L.G. ajo menjëherë është transferuar në Qendrën Klinike “Nënë Tereza” në Shkup.

Katër ditë pas rrahjes së përgjakshme, L.G. ka ndërruar jetë, duke lënë pas dy fëmijë e saj. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 23 Nëntor, 2022 21:21