197 fëmijë të vrarë në Ukrainë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 14 Prill, 2022 10:58

197 fëmijë të vrarë në Ukrainë

197 fëmijë kanë vdekur që nga fillimi i luftës në Ukrainë, sipas zyrës së prokurorit të përgjithshëm të Ukrainës, raporton BBC.

Në një njoftim për shtyp, thuhet se 351 fëmijë janë lënduar gjithashtu.

Ai tha se normat më të larta të vdekjeve të fëmijëve ishin në rajonet e Donetsk, Kiev dhe Kharkiv.

Ai shtoi se numrat nuk ishin përfundimtarë.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 14 Prill, 2022 10:58