2020 një “rrufe në qiell” për makinat

2020 një “rrufe në qiell” për makinat

Nëse ju pëlqen pamja e hollë e Hondës, do të duhet të bëni më shumë punë sesa një shkëmbim të thjeshtë.

Nuk ka asnjë mungesë të kërkesës për Honda Civic të tipit R në Shtetet e Bashkuara, e cila është e mundshme pse Honda nuk sheh asnjë arsye për të sjellë Civic Type R Sport Line me krahun e saj të pasëm, raporton “Automobile”.

Bishti i fortë i tipit R është një pjesë e pajisjeve plotësisht funksionuese që shton më shumë se 60 paund forcë në 124 mph. Plus, ajo më tej ndan modelin civil të flamurit nga homologët e tij më të vegjël.

Dy krahët e tipit R ngjiten në makinë në mënyra të ndryshme. Sigurisht që ka një mënyrë për ta bërë atë të funksionojë nëse e buroni spoilerin e Sport Line, por është e qartë se nuk do të ishte një procedurë e thjeshtë.

Padyshim që ky lajm mund të zhgënjejë disa njerëz të gatshëm për të hequr përfitimet e performancës së krahut standard të tyre të tipit R. Tregu i poshtëm sigurisht ofron një mundësi me çelës më të ulët që imiton gjithashtu metodën e montimit të krahut të madh të tipit R.

Sigurisht, nuk ka asgjë që e ndalon Honda të dërgojë Civic Type R Sport Line rrugën tonë në të ardhmen, por tani për tani, jemi të lumtur të shohim që Honda i jep përparësi përparimeve të performancës si ato të bëra në Civic Type 2020 R dhe Civic Type të ardhshëm 2021.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 25 Shkurt, 2020 22:56

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.