Mashtrohet byrekxhiu, një blerës ia dha 50 euro të falsifikuara

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 16:35

Mashtrohet byrekxhiu, një blerës ia dha 50 euro të falsifikuara

Shkoi për të blerë byrek, por me qëllim të keq. Një blerës ka mashtruar një byrekxhi në Shtip, duke ia dhënë 50 euro të falsifikuara. Rasti hetohet nga policia, transmeton TV21.

“Më datë 04.04.2024 në SPB Shtip, Z.K.(60) nga Shtipi, ka paraqitur në polici se në vendin e punës në byrektore është mashtruar nga një person me 50 euro. Sipas të denoncuarës, personi ka paguar porosinë me bankënotë prej 50 eurosh, për të cilën më vonë ka dyshuar se është e falsifikuar. Nëpunësit policorë e kanë tërhequr banknotën për procedurë të mëtejme dhe punohet në zbardhjen e rastit”, qëndron në njoftimin e MPB-së.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 16:35