Meta: Të gjithë ju deputetë të opozitës, merrni shembull nga ky protestues 90 vjeçar

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 12:26

Meta: Të gjithë ju deputetë të opozitës, merrni shembull nga ky protestues 90 vjeçar

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka shpërndarë foton e një protestuesi i cili edhe pse është në moshën 90 vjeçare gjen fuqi dhe forcë për të reaguar ndaj pushtetit monist që po instalohet në vendin tonë.

Meta është shprehur se të gjithë ju këshilltarë dhe deputetë opozitarë, që keni marrë mandatet për të përfaqësuar popullin në Këshillat Bashkiakë të merrni shembull nga ky 90-vjeçar.

Merrni shembull nga ky 90-vjeçar që sot doli në protestë para Bashkisë së Tiranës, të gjithë ju këshilltarë dhe deputetë opozitarë, që keni marrë mandatet për të përfaqësuar popullin në Këshillat Bashkiakë dhe në Kuvend!

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 12:26