Arben Taravari dënon arrestimin e Furkan Saliut: Lajmësi nuk ka faj për lajmin që jep 

Flaka
Botuar nga Flaka 7 Prill, 2024 18:05

Arben Taravari dënon arrestimin e Furkan Saliut: Lajmësi nuk ka faj për lajmin që jep 

Kandidati për President nga radhët e VLEN, Arben Taravari, me anë të deklaratës publike dënon arrestimin e gazetarit Furkan Saliu, duke kundërshtuar veprimin e zbatuar në kushte të dyshimta. 

Taravari kërkon lirim të menjëhershëm të gazetarit Saliu dhe zbardhjen e plotë të rastit. 

“Dënoj arrestimin e gazetarit Furkan Saliu. Arrestimi i tij sipas të gjitha dëshmive është kryer në kushte të zbatimit të profesionit të tij. Duke kërkuar lirimin e gazetarit Furkan Saliu dhe zbardhjen sa më të shpejtë të rastit, kujtoj edhe një thënie të Lekë Dukagjinit: Lajmësi Nuk Ka Faj Për Lajmin Që Jep! Mos dënoni Lajmëtarin por Lajmin”, thuhet në reagimin e Taravarit. 

Flaka
Botuar nga Flaka 7 Prill, 2024 18:05