PDSH reagon ndaj arrestimit të gazetarëve të portalit X

Flaka
Botuar nga Flaka 7 Prill, 2024 18:57

PDSH reagon ndaj arrestimit të gazetarëve të portalit X

Edhe PDSH doli me reagim ndaj arrestimit të gazetarëve të portalit X, Furkan Saliu.

”Partia Demokratike Shqiptare e dënon aktin e dhunës së njësive të policisë speciale ndaj gazetarëve dhe kameramanëve përcjellës të portalit X, sepse në këtë mënyrë goditet profesioni i shenjtë i gazetarisë si një ndër shyllat kryesore të demokracisë liberale. Kërkojmë urgjentisht ky ekip i gazetarëve të lirohet dhe njëkohësisht të meren masa ndaj atyre që urdhëruan këtë akt të shëmtuar kundër fjalës së lirë”, reagon PDSH. Flaka Media

Flaka
Botuar nga Flaka 7 Prill, 2024 18:57