Reagon Ahmeti: Arrestim i dhunshëm e ç’njerëzor!

Flaka
Botuar nga Flaka 7 Prill, 2024 19:51

Reagon Ahmeti: Arrestim i dhunshëm e ç’njerëzor!

“Dënojmë arrestimin e gazetarit Furkan Saliu, nga ana e njësitit special të policisë, në atë mënyrë të dhunshme dhe ç’njerzore”, reagoi kështu sekretari gjeneral i BDI, Faton Ahmeti.

Apelojmë, shton Ahmeti, zbardhjen e menjëhershme të rastit dhe lirimin sa më të shpejtë të Furkanit.

“Çdo tentim për presion dhe trysni ndaj fjalës së lirë, është vepër e shëmtuar dhe e dënuar me ligj”, përfundon reagimin Ahmeti. Flaka Media

Flaka
Botuar nga Flaka 7 Prill, 2024 19:51