Elsa Lila: Jam e bindur se Michael Jackson është ende gjallë

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Prill, 2024 20:03

Elsa Lila: Jam e bindur se Michael Jackson është ende gjallë

Elsa Lila beson në teoritë konspirative në lidhje me vdekjen e disa këngëtarëve të famshëm. Këngëtarja tha në Ferma VIP se Michael Jackson dhe Prince janë ende gjallë.

Elsa tha se Michael Jackson është larguar dhe jeton në një ishull, por i doli kundër sistemit dhe ata u përpoqën t’i dëmtojnë imazhin, për këtë arsye ai tashmë është zhdukur.

Ajo tha se këngëtarët që nuk i kanë dalë kundër sistemit vazhdojnë të jenë në industri si Madonna.

Elsa: Jam e bindur se Michael Jackson dhe Prince janë ende gjallë, por ata dolën kundër sistemit dhe u zhdukën. Tani jetojnë në një ishull. Madonna nuk i ka dalë kundër sistemit dhe shihe ku është tani, në majë.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Prill, 2024 20:03