Kurti shkon në Polac, kujton martirët dhe dëshmorët

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 8 Prill, 2024 06:47

Kurti shkon në Polac, kujton martirët dhe dëshmorët

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka bërë homazhe në Kompleksin Memorial të Martirëve në Polac, siç shkroi ai, për të kujtuar sakrificat për liri dhe betejën e vazhdueshme për drejtësi.

Kurti ka thënë se përkujtimi i viktimave dhe dëshmorëve nuk është vetëm obligim moral, por edhe institucional.

“Kujtimi i tyre na udhëzon e frymëzon për të ardhmen, për të ndërtuar një shoqëri më të drejtë dhe më të mirë për të gjithë”, shkroi Kurti mes tjerash në Facebook.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 8 Prill, 2024 06:47