Vankovska në Tetovë: Ky qytet është dëshmia më e mirë pse duhet folur për Marrëveshjen e Ohrit

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Prill, 2024 18:37

Vankovska në Tetovë: Ky qytet është dëshmia më e mirë pse duhet folur për Marrëveshjen e Ohrit

Kandidatja për presidente e mbështetur nga partia E Majta, Biljana Vankovska gjatë takimit me qytetarët Tetovës ka deklaruar se ky qytet është dëshmia më e mirë pse duhet folur për Marrëveshjen e Ohrit.

Vankovska ka potencuar se për 20 vite nuk dihet se ku janë trupat e disa luftëtarëve të viti 2001 dhe për këtë ka ardhur koha që të mësohet kjo çështje. Vankovska deklaroi se në betejën për t’u bërë presidente e shtetit nuk do të dorëzohet dhe është e gatshme siç thotë ajo t’i del ballë çdo mejdani. /Alsat.mk

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Prill, 2024 18:37