Operacion i përbashkët anti-drogë Shqipëri-Itali-Gjermani, 3 të arrestuar në Vlorë

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 9 Prill, 2024 07:18

Operacion i përbashkët anti-drogë Shqipëri-Itali-Gjermani, 3 të arrestuar në Vlorë

Një operacion i përbashkët i zhvilluar mes Shqipërisë, Gjermanisë dhe Italisë ka bërë të mundur shkatërrimin e një grupi kriminal që kryente trafikun e drogave të fortave në këto vende.

Në operacion e përbashkët anti-drogë me Italinë dhe Gjermaninë ka pasur të përfshirë edhe shqiptarë që ishin pjesë e trafikut të lëndëve narkotike.

Në kuadër të operacionit, Policia e Shtetit ka arrestuar 3 persona në Vlorë, ndërsa nuk dihen ende detaje të tjera nga operacioni.

ne perditesim…

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 9 Prill, 2024 07:18