Taravari: Nuk do të doja që Bukureshti të përsëritet

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Prill, 2024 20:24

Taravari: Nuk do të doja që Bukureshti të përsëritet

Amendamentet kushtetuese për hyrjen e bullgarëve janë kërkesë e BE-së, ata na thanë se kjo marrëveshje nuk mund të ndryshohet dhe prandaj duhet të votohet, tha kandidati për president Taravari. Ai gjithashtu mendon se “20 për qind” duhet të hiqet nga Kushtetuta, përcjell FLAKA.

“Nuk them për një vit te të hapim debat, për 2,3, 4. Ndërkohë ne të vazhdojmë bisedimet. Unë ju garantojë se deri për Vitin e Ri do të kemi qeveri stabile, e cila od të jetë racionale dhe do ti hapim bisdimet. Mendoj se ne jemi aq të meçur, dhe na duhet vendi te i cili jetojmë, se duhet disa punë t’i bëjmë, normalisht duke kërkuar disa garanca të caktuara. Për të mirën e fëmijëve tanë, nuk dua të na përsëritet Bukureshti”, tha Taravari. FLAKA

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Prill, 2024 20:24