Taravari premton mbështetje të bizneseve shqiptare

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Prill, 2024 17:56 Përditësuar

Taravari premton mbështetje të bizneseve shqiptare

Kandidati për president nga koalicioni VLEN, Arben Taravari zhvilloi takim me përfaqësuesit e Odes Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore.

Taravari para afaristëve shqiptarë ka deklaruar se në agjendën e tij është mbështetja e bizneseve shqiptare dhe zhvillimi i tyre me qëllim krijimin e vendeve të reja të punës dhe zbutjen e papunësisë dhe krizës ekonomike në vend. /Alsat.mk

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Prill, 2024 17:56 Përditësuar