Verifikimi i mësimit shënon një epokë të re për Medresenë “Isa Beu”

Flaka
Botuar nga Flaka 9 Prill, 2024 12:07 Përditësuar

Verifikimi i mësimit shënon një epokë të re për Medresenë “Isa Beu”

Në një ngjarje që shënon një moment historik për Bashkësinë Fetare Islame, zëvendëskryeministri Artan Grubi ka bërë të ditur se pas 40 vitesh nga themelimi i Medresesë dhe pas shumë gjeneratave të medresantëve, kabineti qeverisës ka dorëzuar aktvendimin për verifikimin e mësimit në medresenë “Isa Beu” në Shkup.

Ky veprim u realizua në prani të Kryetarit të BFI-së, z. Shaqir Fetahu, dhe kolegëve të tij nga BFI, duke simbolizuar jo vetëm përfundimin e muajit të Shenjtë të Ramazanit, por edhe pritjen e festës së Bajramit me një lajm të gëzueshëm. Grubi shprehu urimet e tij për të gjithë, duke theksuar se nuk kishte mënyrë më të mirë për të përcjellë këto momente të rëndësishme.

Statusi i plotë:

Pas 40 viteve nga themelimi i Medresesë së Bashkësisë Fetare Islame dhe shumë gjeneratave medresantë, kabineti jonë qeverisës, që mbahet mend për punët e mëdha të kryera, ia dorëzoi Kryetarit të BFI-së z. Shaqir Fetahu dhe kolegëve nga BFI, edhe aktvendimin për verifikimin e mësimit në medresenë “Isa Beu” në Shkup.
S’kishte mënyrë më të mirë për ta përcjellur muajin e shenjtë të Ramazanit dhe për të pritur festën e bekuar të Bajramit.
Urime të gjithëve.

Flaka
Botuar nga Flaka 9 Prill, 2024 12:07 Përditësuar