Banka Botërore do të prezantojë raport për Ballkanin Perëndimor “Ringjallja e rritjes”

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 11 Prill, 2024 06:20

Banka Botërore do të prezantojë raport për Ballkanin Perëndimor “Ringjallja e rritjes”

Banka Botërore sot organizon prezantim të edicionit të 25-të të serisë së raporteve për gjendjen ekonomike në vendet e Ballkanit Perëndimor (Shqipëri, Bosnjë e Hercegovinë, Kosovë, Maqedoni të Veriut, Mal të Zi,  Serbi), të titulluar “Ringjallja e rritjes”.

 Raportin do ta prezantojë Masimiliano Paoluçi, drejtor i Zyrës së Bankës Botërore për Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut, Sanja Maxhareviq-Shujster, ekonomiste e lartë, Joana Maxhoska, ekonomiste dhe Mega Mukim, ekonomiste e lartë urbane në Bankën Botërore.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 11 Prill, 2024 06:20