Vankovska: Qytetarët e Maqedonisë nuk duhet të jenë qiramarrës në atdheun e vet

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 11 Prill, 2024 17:09

Vankovska: Qytetarët e Maqedonisë nuk duhet të jenë qiramarrës në atdheun e vet

Në takimin me banorët e Lisiçes, kandidatja e partisë “E Majta” për presidente Biljana Vankovska tha se qytetarët e Maqedonisë nuk duhet të jenë qiramarrës në atdheun e vet.

Vankovska para banorëve të Lisiçes theksoi vendosmërinë e saj siç tha për prishjen e tri marrëveshjeve që sipas saj nuk i sollën asgjë të mirë Maqedonisë, si dhe për miratimin e një Kushtetute të re. ”Këto ditë, ndërsa shkoj në takime me qytetarë në shumë vende të Maqedonisë, ndjej ngrohtësinë e njerëzve. E ndjej se si jemi pranuar kudo me gëzim. Tashmë mund të ndihet ardhja e valës së kuqe, siç e quajnë të rinjtë nga e majta”, tha Vankovska. /Alsat.mk

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 11 Prill, 2024 17:09