Këmbimi valutor, me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 12 Prill, 2024 06:46

Këmbimi valutor, me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja

Dollari amerikan është blerë këtë të premte, 12 prill, me 94.2 lekë dhe është shitur me 95.2 lekë sipas kursit të këmbimit valutor.

Sakaq monedha evropiane Euro, në tregun valutor blihet me 101.2 lekë dhe shitet me 102.0 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.9 lekë dhe shitet me 118.9 lekë.


Ndërsa Franga Zvicerane në tregun valutor blihet këtë të premte me 103.0 lekë dhe shitet me 104.1 lekë.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 12 Prill, 2024 06:46