Toshkovski: Atmosfera parazgjedhore e qetë e pa incidente

Flaka
Botuar nga Flaka 13 Prill, 2024 13:48

Toshkovski: Atmosfera parazgjedhore e qetë e pa incidente

Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski vlerëson se atmosfera parazgjedhore është e qetë dhe pa incidente. Toshovski theksoi se në bazë të informacioneve që posedon gjendja e sigurisë kudo në shtet është e qëndrueshme. Numri “një” i policisë tha se shpreson që zgjedhjet deri në ditën e votimit do të jenë korrekte dhe demokratike.

Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski vlerëson se atmosfera parazgjedhore është e qetë dhe pa incidente. Toshovski theksoi se në bazë të informacioneve që posedon gjendja e sigurisë kudo në shtet është e qëndrueshme. Numri “një” i policisë tha se shpreson që zgjedhjet deri në ditën e votimit do të jenë korrekte dhe demokratike.

Flaka
Botuar nga Flaka 13 Prill, 2024 13:48