Bojmacaliev për vizitë pune në SPB Shtip dhe SPB Shën Nikollë

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 15 Prill, 2024 09:01

Bojmacaliev për vizitë pune në SPB Shtip dhe SPB Shën Nikollë

Zëvendësministri plotësues i Punëve të Brendshme, Mitko Bojmacaliev sot do të realizojë takim pune në SPB Shtip dhe SPB Shën Nikollë.

Siç informojnë nga MPB-ja, Bojmacaliev do të ketë takim me udhëheqësinë e këtyre dy njësiteve organizative.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 15 Prill, 2024 09:01