Kryeministri Xhaferi në Forumin ndërkombëtar për gratë, paqen dhe sigurinë në Prishtinë

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 15 Prill, 2024 09:42

Kryeministri Xhaferi në Forumin ndërkombëtar për gratë, paqen dhe sigurinë në Prishtinë

Kryeministri Talat Xhaferi sot do të marrë pjesë dhe do të mbajë fjalim në Forumin ndërkombëtar për gratë, paqen dhe sigurinë në Prishtinë, Republika e Kosovës.

Pas përfundimit të forumit, Xhaferi do të takohet me Vjosa Osmanin Sadriu, presidenten e Republikës së Kosovës dhe me Bajram Begaj, presidentin e Republikës së Shqipërisë.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 15 Prill, 2024 09:42