Ndërtesa e Qeverisë u ndriçua për Ditën e të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 15 Prill, 2024 09:05

Ndërtesa e Qeverisë u ndriçua për Ditën e të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës

Në shënim të Ditës së të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë, ndërtesa e Qeverisë së Kosovës është ndriçuar me lulen simbolike që përfaqëson të mbijetuarat e të mbijetuarit e këtij krimi lufte.

Vendosja e lules anemonë, në kuadër të fushatës “Bëhu zëri im”, bëhet në mbështetje të të mbijetuarve të dhunës seksuale dhe luftim të stigmës që akoma mbizotëron në shoqëri ndaj dhunës seksuale, të përdorur si armë lufte nga Serbia në Kosovë.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 15 Prill, 2024 09:05