Taravari: Si President, do të të mbroj demokracinë konsensuale, lirinë e shprehjes…

Flaka
Botuar nga Flaka 15 Prill, 2024 13:15

Taravari: Si President, do të të mbroj demokracinë konsensuale, lirinë e shprehjes…

Kandidati për president nga radhët e VLEN Arben Taravari, në programin e tij thekson qartazi se do të angazhohet për Maqedoninë e Veriut të ketë sistem të demokracisë konsensuale, ku do të theksohet qartazi liria e shprehjes dhe shteti i së drejtës.

“Maqedonia e Veriut demokraci konsensuale – Si President i Republikës, premtoj se do të të mbroj demokracinë konsensuale, lirinë e shprehjes dhe shtetin e së drejtës në të gjitha situatat.” – marrë nga programi politik i kandidatit për President Arben Taravari www.arbentaravari.mk.

Flaka
Botuar nga Flaka 15 Prill, 2024 13:15