Kush është gruaja që u vra nga bashkëshorti sot në Pejë

Tina Baliu
Botuar nga Tina Baliu 16 Prill, 2024 12:02

Kush është gruaja që u vra nga bashkëshorti sot në Pejë

Gruaja në foto është Gjyljeta Ukella, e cila u vra nga bashkëshorti i saj në Pejë, Edmond Lajçi, i cili është vënë në pranga.

Në një njoftim në Facebook, Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Pejë, shpreh ngushëllimet, ndërsa e cilësojnë atë si një grua punëtore dhe të urtë. Gjyljeta punonte si asistente në stomatologji, prej 20 vitesh.

Të tronditur thellë nga vrasja makabre e koleges tonë, punëntores shëndetësore te stomatologjisë të ndjerës Gjyljeta Ukella. E ndjera Gjyljetë per dy dekada shërbeu si asistente e stomatologut në Poliklinikën Stomatologjike në Pejë. Do të mbetet ne kujtimet e secilit koleg për punën dhe dhe urtësinë që e ka karakterizu përsonalitetin e Gjyljetes. U prehshë në parajs! “, thuhet në njoftim.

Ky është rasti i dytë në Kosova brenda disa ditëve. Disa ditë më parë Valon Aliu ka vrarë ish-bashkëshorten e tij Erona Cokli, shkak u bë kujdestaria e fëmijës.

Tina Baliu
Botuar nga Tina Baliu 16 Prill, 2024 12:02