PDSH hap shtabin në nëndegën Sllatinë

Flaka
Botuar nga Flaka 17 Prill, 2024 22:28

PDSH hap shtabin në nëndegën Sllatinë

PDSH dega Tearcë hapi shtabin në nëndegën Sllatinë ku ishte i pranishëm shefi i shtabit qendror të PDSH Sali Ajdini, nënkryetarja Fatmire Isaku dhe përfaqësues të partive politike të Frontit Europian.

Flaka
Botuar nga Flaka 17 Prill, 2024 22:28