Menduh Thaçi në takim me banorët e Forinës dhe Çegranit

Flaka
Botuar nga Flaka 18 Prill, 2024 20:23

Menduh Thaçi në takim me banorët e Forinës dhe Çegranit

Sot Fronti Europian mbajti takim me banorët e Forinës dhe Çegranit. Ku të pranishmëve i’u drejtua kryetari i PDSh-së Menduh Thaçi – kandidat për deputet në njësinë zgjedhore nr.6 të ketij koalicioni, kryeministri Talat Xhaferi poashtu kandidat për deputet i këtij koalicioni në njësinë zgjedhore numër 6.

Gjithashtu para të pranishmëve i’u drejtuan kandidatët tjerë për deputet dhe përfaqësues të partive të koalicionit. 

Flaka
Botuar nga Flaka 18 Prill, 2024 20:23