Mickoski ankohet se po përgatiten skenare për shkeljen e vullnetit të qytetarëve!

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 22 Prill, 2024 14:08

Mickoski ankohet se po përgatiten skenare për shkeljen e vullnetit të qytetarëve!

Pushteti po përgatit skenare për të shkelur vullnetin e qytetarëve – tha gjatë tubimit në Gazibabë, lideri I VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.

“Kovaçevski po luan një lojë të rrezikshme. Ai BDI-së I ofron më tepër resore, ministri dhe ndërmarrje. Këtë e bën me qëllim që të ketë mbështetje në rrethin e dytë për Pendarovskin. Ky komplot plotësohet me informacionet e fundit që i kam, se po përgatitet infiltrimi I njerëzve për blerje të votave dhe nuk përjashtoj votime kolektive në pjesë të Maqedonisë. Për të parandaluar këto skenare duhet masovikisht të dilet në votime dhe të mos lejojmë të shkelen themelet e shtetit”, tha Hristijan Mickoski./tvklan.mk

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 22 Prill, 2024 14:08