Dashtevski: Dalja deri ora 09:00 është 3.85 për qind

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 24 Prill, 2024 10:07

Dashtevski: Dalja deri ora 09:00 është 3.85 për qind

Komisioni Shtetëror Zgjedhor njofton se pjesëmarrja në zgjedhjet presidenciale deri orën 09:00 është 3.85 për qind, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Këtë e njoftoi kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski.

Ai tha se të gjithë vendvotimet janë hapur në kohë dhe se procesi zgjedhor po zhvillohet pa probleme.

Dashtevski tha se janë paraqitur probleme teknike në disa vendvotime, mirëpo brenda ditës do të eliminohen.

Të drejtë vote në zgjedhjet presidenciale që mbahen sot kanë gjithsej 1.814.317 votues.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 24 Prill, 2024 10:07