Vëzhgonin kontejnerin me 4 milionë euro kokainë, burgosen vëllezërit shqiptarë dhe bashkëpunëtori i tyre

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 26 Prill, 2024 20:48

Vëzhgonin kontejnerin me 4 milionë euro kokainë, burgosen vëllezërit shqiptarë dhe bashkëpunëtori i tyre

Një bandë droge që mbante nën vëzhgim një kontejnet me drogë, ishte vetë nën vëzhgim nga policia britanike.

Sapo ata bënë lëvizjen e radhës për të aksesuar drogën me vlerë mbi 4 milionë euro, ata u kapën.

Të premten tre të arrestuarit, 2 me origjinë shqiptare dhe 1 rumun, u dënuan me burg.

Donatel Dodaj, 22 vjeç, u dënua me nëntë vjet.

Daniel Afedoaei, 30 vjeç, me origjinë rumune, u dënua me nëntë vjet e gjysmë, ndërsa Gentjan Dodaj, 39 vjeç, u dënua me nëntë vjet burg.

Detektivi Gavin Curran i Byrosë Kombëtare të Drogave dhe Krimit të Organizuar Garda (GNDOCB) i tha Gjykatës Penale të Qarkut Cork se detektivët e kishin nën vëzhgim treshen që nga koha kur u zhvendosën në Cork në fillim të gushtit 2023 për të mbledhur drogën.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 26 Prill, 2024 20:48