Sela: Fronti Evropian merr minimumi 20 deputetë e sipër

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 1 Maj, 2024 22:48 Përditësuar

Sela: Fronti Evropian merr minimumi 20 deputetë e sipër

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, tha në “Pressing” të T7 se koalicioni Fronti Evropian do të marrë minimumi 20 deputetë e sipër.

“Sipas analizës, ambientit që ne shohim në përditshmëri dhe në takimet që i kemi me njerëz, por edhe peshës politike që kanë subjektet që përbëjnë Frontin opozitar dhe rezultatit që arritëm në zgjedhjet presidenciale, Fronti minimumi ka 20 deputetë e sipër”, tha ai.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 1 Maj, 2024 22:48 Përditësuar