Kolaps sistemi, ndalohet shitja online të biletave për “EURO 2024”

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 2 Maj, 2024 22:31

Kolaps sistemi, ndalohet shitja online të biletave për “EURO 2024”

Rreth 100 mijë bileta ishin paraparë të vendoseshin në shitje online për Kampionatin Evropian të futbollit. Por, uebfaqja e “Euro 2024” ka rënë nga sistemi derisa tifozët e shumtë tentuan ta “kapnin” nga një biletë për evenimentin që do të mbahet gjatë kësaj vere në Gjermani.

Në mëngjes ishte paraparë që të niste shitja e biletave online, që e përfshin edhe ndeshjen hapëse të mikpritësit Gjermania kundër Skocisë.  Por, blerësit potencialë mbetën të nervozuar dhe të frustruar pasi përpara ekraneve iu shfaq mesazhi “ERROR”, kur iu bashkuan kërkesës për të blerë biletë.

Të tjerëve iu bllokua sistemi derisa iu kishte kërkuar që ta shtypnin kodin, i cili nuk u ishte shfaqur në ekran. Shumë tifozët i përdorën mediat sociale për ta shfaqur zhgënjimin e tyre, pasi iu mohua një ëndërr për ta parë nga afër një apo më shumë ndeshje të Evropianit.

Shumë njerëz pritet ta marrin rrugën drejt Gjermanisë mes muajve qershor dhe korrik, ndonëse nuk kanë bileta, me shpresën që ta shijojnë atmosferën përpara stadiumit pasi do të jetë e vështirë të blejnë bileta në “tregun e zi”, ngase në hyrje do të shikohet nëse përputhet emri i biletës me pronarin që e mban atë në dorë dhe që e ka rezervuar personalisht online.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 2 Maj, 2024 22:31