Petkovski: Heshtja e Branko Crvenkovskit është e papranueshme

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 3 Maj, 2024 09:09

Petkovski: Heshtja e Branko Crvenkovskit është e papranueshme

Petkovski: Heshtja e Branko Crvenkovskit është e papranueshme

Ish-kryetari i PRSD-së, Tito Petkovski ka akuzuar ish-presidentin Branko Crvenkvoski se po qëndron i heshtur për zhvillimet politike në vend.

Mendoj se heshtja e Branko Crvenkovskit është e papranueshme. Nëse asgjë tjetër, ne kemi një ligj për president me të cilin ai mbështetet financiarisht për gjithë jetën, ka siguri, sekretar”, tha ish-politikani Tito Petkovski në “Sloboden Peçat”.

Ai shtoi se Crvenkovski ndoshta kujdeset vetëm për veten, familjen dhe miqtë e tij të ngushtë.

“Ai ka mundësi të ulet të shkruajë, të organizojë tryeza, të jetë i ftuar në evente. Ai vendosi të mbyllet në shtëpi dhe të vuajë”, tha Petkovski.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 3 Maj, 2024 09:09