Osmani: Derisa ata kërkojnë mëshirën e Mickoskit, ne kërkojmë vullnetin e sovranit

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 6 Maj, 2024 19:15

Osmani: Derisa ata kërkojnë mëshirën e Mickoskit, ne kërkojmë vullnetin e sovranit

Përmes një reagimi në facebook ministri i Jashtëm Bujar Osmani, njëherazi edhe përfaqësues i Frontit Europian u ka dërguar porosi krerëve të Vlen-it.

“Derisa ata kërkojnë mëshirën e Mickoskit, ne kërkojmë vullnetin e Sovranit. E shohim të mërkurën kush është më i fortë, Populli apo Mickoski. Sot derë më derë në Faik Konica dhe Femi Lladrovci”.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbujar.osmani.942%2Fposts%2Fpfbid0vVMbqHXPzB1bDveRDgSuajw8V3kvzwa91FX3xGuFGZr8mgG4pr7XnaxjwR8NjgMhl&show_text=true&width=500&is_preview=true

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 6 Maj, 2024 19:15