Raport anonim për ryshfet nga një parti politike, në Kërçovë

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 7 Maj, 2024 20:46

Raport anonim për ryshfet nga një parti politike, në Kërçovë

Sot (07.05.2024) në orën 15.10 në numrin e telefonit 192 është marrë njoftim anonim se në rrugën “Rashtanski pat”, rruga Partizanski dhe “Vlashki pat” në Kërçovë nga persona të panjohur me vetura “Mercedes”, “Opel Meriva” dhe “Audi”nga një parti politike kanë ofruar ryshfet, njoftoi MPB.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit, shtojnë nga MPB.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 7 Maj, 2024 20:46