Bislimi uron VMRO-DPMNE-në, shpreh gatishmërinë e Qeverisë së Kosovës për bashkëpunim

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 9 Maj, 2024 20:33

Bislimi uron VMRO-DPMNE-në, shpreh gatishmërinë e Qeverisë së Kosovës për bashkëpunim

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi, e ka uruar VMRO-DPMNE-në për fitoren në zgjedhjet e djeshme parlamentare të mbajtura në Maqedoninë e Veriut.

Duke thënë se tani është detyrë e VMRO-DPMNE-së që ta formojë qeverinë e re me koalicion, Bislimi ka shprehur gatishmërinë e qeverisë për bashkëpunim.

“Kosova është e gatshme të punojë së bashku drejt formimit të marrëdhënieve ndërshtetërore dhe bashkëpunimit rajonal në frymën e mirëkuptimit dhe respektit të ndërsjellë”, tha Bislimi.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 9 Maj, 2024 20:33