LAMM: Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga Maqedonia

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 10 Maj, 2024 08:52

LAMM: Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga Maqedonia

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njofton se komunikacioni në vend po zhvillohet pa pengesa dhe në rrugë të lagështa.

Komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet të moderuar.

“Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga Maqedonia”, njoftojnë nga LAMM.

Nga atje u rekomandojnë shoferëve që të kenë kujdes me shpejtësinë a automjeteve, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 10 Maj, 2024 08:52