Shqipëria nuk kualifikohet në finalen e Eurovision, mbyllet rrugëtimi i Besa Kokëdhimës

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 10 Maj, 2024 09:23

Shqipëria nuk kualifikohet në finalen e Eurovision, mbyllet rrugëtimi i Besa Kokëdhimës

Pavarësisht performancës së saj elektrizuese dhe shumë emocionale, përfaqësuesja e Shqipërisë në Eurovision, Besa Kokëdhima, nuk është kualifikuar.

Besa me këngën “Titan”, ishte renditur e 2-ta në radhë për të performuar në gjysmëfinalen e dytë të Eurovision 2024, por rrugëtimi i saj ishte i shkurtër. Gjashtë vendet e eliminuara ishin Shqipëria, Malta, Belgjika, Çekia, Danimarka dhe San Marino.

10 shtetet që patën sukses në votimin publik të së enjtes ishin:
Letonia
Austria
Holanda
Norvegjia
Izraeli
Greqia
Estonia
Zvicra
Gjeorgjia
Armenia

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 10 Maj, 2024 09:23