Teuta Selimin nuk e ndalë asgjë, ja çfarë bënë tani

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 15 Maj, 2024 20:53

Teuta Selimin nuk e ndalë asgjë, ja çfarë bënë tani

U raportua se Teut Selimi kishte pësuar dhunë nga i shoqi dhe vëllai i saj.

Lajmi morri dhenë, por vetë këngëtarja e famshme dhe as bashkëshorti e vëllai nuk u pronocuan për ta thënë të vërteten ose demantuar lajmet.

Ndërkohë, Teuta Selimi nuk është ndalur së publikuari njoftime për mbrëmje të ndryshme muzikore gjithëandej, shkruan “Kosovarja”.

Pra, për Teuten, problemet – probleme, e puna – punë.

https://www.instagram.com/reel/C4VyoZZIyjC/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fwww.kosovarja-ks.com&rp=%2Fteuta-selimin-nuk-e-ndale-asgje-ja-cfare-bene-tani%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1168.300000000745%2C%22ls%22%3A530.9000000003725%2C%22le%22%3A951.9000000003725%7D

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 15 Maj, 2024 20:53