Kërkohet paraburgim për të dyshuarin për vrasje të dyfishtë në Stajkovcë

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 18 Maj, 2024 13:10

Kërkohet paraburgim për të dyshuarin për vrasje të dyfishtë në Stajkovcë

Prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike Shkup në Gjykatën Themelore Penale Shkup ka dorëzuar propozim për caktimin e masës së arrestit për personin që dyshohet se ka kryer vepr[n penale “vrasje” sipas nenit 123 paragrafi 2 pika 2 të Kodit Penal.

Kundër personit u zbatua procedurë hetimore më 14 maj, gjatë ushtrimit të dhunës familjare, në shtëpinë e tij në Stajkovci dhe dyshohet se ka vrarë vëllaun dhe bashkëshorten e tij.

Sipas Prokurorisë, i dyshuari ka sulmuar bashkëshorten e vëllaut dhe objekt të fortë në kokë, dhe më pas ka vrarë edhe vëllaun.

Pas ngjarjes i dyshuari ishte i hospitalizuar. Për shkak të përmirësimit të gjendjes shëndetësore, ekziston rreziku që ai të arratiset dhe prokurori publik kërkoi nga gjykata paraburgim.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 18 Maj, 2024 13:10