Humb jetën një person nga lëndimet e pësuara nga ashensori

Flaka
Botuar nga Flaka 19 Maj, 2024 00:06 Përditësuar

Humb jetën një person nga lëndimet e pësuara nga ashensori

Një person ka humbur jetën, ndërsa personi ndodhet në spitalin klinik në Shtip nga aksidenti që ndodhi në një ashensor në një objekt hotelerik.

Nga SPB Shtip e vërtetuan ngjarjen dhe thanë se aksidenti ka ndodhur sot gjatë pasdites në një objekt hotelerik në Shtip.

Më shumë detaje rreth aksidentet nuk ka, por nga SPB Shtip theksuan se po bëhet mbikqyerja e vendit të ngjarjes.

Në teren ndodhen edhe ekipet e Prokurorit Pulbik dhe inspektorët shtetërorë.

Flaka
Botuar nga Flaka 19 Maj, 2024 00:06 Përditësuar