Intervistë e rrallë e Ali Ahmetit në vitin 2001 | VIDEO

Flaka
Botuar nga Flaka 19 Maj, 2024 10:07 Përditësuar

Intervistë e rrallë e Ali Ahmetit në vitin 2001 | VIDEO

AP – Associaded Press

Është kjo ndër intervistat e rralla të liderit të Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, Ali Ahemti atë botë komandant i përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare – UÇK, të dhënë pas arritjes së Marrëveshjes së Ohrit në vitin 2001.

Ahmeti dëgjohet të ketë thënë se me Marrëveshjen e Ohrit fituan të gjithë, shqiptarët barazinë e maqedonët demokracinë e vërtetë. Duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarit, Ahmeti thotë se e keqja për popullin shqiptar vinte nga sistemi represov i shtetit dhe jo nga popullata maqedone. Flaka Media

Flaka
Botuar nga Flaka 19 Maj, 2024 10:07 Përditësuar