Një burrë është hedhur nga ura e Vardarit në qendër të Shkupit

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 20 Maj, 2024 21:57

Një burrë është hedhur nga ura e Vardarit në qendër të Shkupit

Burri eshte hedhur ne Vardar nga Ura e Civilizimit prane Ures se Gurrit ne Qender te Shkupit.

Ne vendin e ngjarjes kanë arritur policia dhe ekipet e shpëtimit, kurse rasti ka ndodhur pasdite vonë pak pa rënë errësira.

Nuk ka informacione për fatin e tij, e as detaje lidhur me identitetin.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 20 Maj, 2024 21:57