Promocion i ri, fitim bonusi për Xhekpot mania në 2win.mk

Flaka
Botuar nga Flaka 20 Maj, 2024 14:51

Promocion i ri, fitim bonusi për Xhekpot mania në 2win.mk

Од 20.05.2024 до 02.06.2024 играчите имаат можност за забава со најновиот ЏЕКПОТ МАНИЈА двонеделен онлајн турнир со КЕШ добивки во вредност од неверојатни 600.000 денари.

Изненадувања од тимот на Видеолотарија КасиносАвстрија за играчите на интернет игрите на среќана единствената легална платформа за интернет игри на среќа во Македонија 2win.мк не запираат. 

Од 20.05.2024 до 02.06.2024 нова супер промоција. Играчите  во текот на овие две недели имаат можност за освојување на кеш добивки вофонд од 600.000 денари. Кеш добивките сеосвојуваат со собирање поени и позиционирање напрвите 30 места на ранг-листата. Можност заосвојување имаат учесниците во видеолотарискитеигри на среќа и спортско обложување. Сите деталикои се однесуваат на правилата се достапни наследниов линк.

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите на единствената легална платформа за  интернет игри на среќа -2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #2winmk #онлајн #типувајонлајн

Flaka
Botuar nga Flaka 20 Maj, 2024 14:51